Bug in SystemNavigation>browseAllMethodsInCategory:

Previous Topic Next Topic
 
classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Bug in SystemNavigation>browseAllMethodsInCategory:

Jakob Reschke-2
Hi,

I just tried the following:

    SystemNavigation new browseAllMethodsInCategory: 'as yet unclassified'

In the message set there are many methods that show "Missing" as source, when I select them. Looks like each method implemented in one class is erroneously repeated for all of the subclasses. For example, I get "... class initializedInstance" for every class because it is "as yet unclassified" in ProtoObject class.

Kind regards,
Jakob


Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Bug in SystemNavigation>browseAllMethodsInCategory:

Eliot Miranda-2


On Tue, Mar 12, 2019 at 2:55 PM Jakob Reschke <[hidden email]> wrote:
Hi,

I just tried the following:

    SystemNavigation new browseAllMethodsInCategory: 'as yet unclassified'

In the message set there are many methods that show "Missing" as source, when I select them. Looks like each method implemented in one class is erroneously repeated for all of the subclasses. For example, I get "... class initializedInstance" for every class because it is "as yet unclassified" in ProtoObject class.

Fixed by  System-eem.1056
 

Kind regards,
Jakob

_,,,^..^,,,_
best, Eliot


Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Bug in SystemNavigation>browseAllMethodsInCategory:

Jakob Reschke-2
Am Mi., 13. März 2019 um 00:28 Uhr schrieb Eliot Miranda <[hidden email]>:


On Tue, Mar 12, 2019 at 2:55 PM Jakob Reschke <[hidden email]> wrote:
    SystemNavigation new browseAllMethodsInCategory: 'as yet unclassified'

In the message set there are many methods that show "Missing" as source, when I select them. Looks like each method implemented in one class is erroneously repeated for all of the subclasses. For example, I get "... class initializedInstance" for every class because it is "as yet unclassified" in ProtoObject class.

Fixed by  System-eem.1056

Thank you!