Linux Travis VM builds not uploading

Previous Topic Next Topic
 
classic Classic list List threaded Threaded
5 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Linux Travis VM builds not uploading

Clément Bera-4
 
Hi all,

it seems the linux vm builds do not upload the build artifact to the websites due to this error:
./filter-exec.sh: 15: ./filter-exec.sh: [[: not found
./filter-exec.sh: 15: ./filter-exec.sh: [[: not found

Based on google, it seems it does execute the file with bash.

I added #!/bin/bash at the beginning of the file like the other bash files but it does not solve the problem. 

Any idea on how to fix this ?

First time I get the win build working before the linux build :-)

Thanks

--
Clément Béra
https://clementbera.github.io/
Bâtiment B 40, avenue Halley 59650 Villeneuve d'Ascq
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Linux Travis VM builds not uploading

Alistair Grant
 
Hi Clément,

On 13 March 2018 at 16:15, Clément Bera <[hidden email]> wrote:

>
> Hi all,
>
> it seems the linux vm builds do not upload the build artifact to the websites due to this error:
> ./filter-exec.sh: 15: ./filter-exec.sh: [[: not found
> ./filter-exec.sh: 15: ./filter-exec.sh: [[: not found
>
> Based on google, it seems it does execute the file with bash.
>
> I added #!/bin/bash at the beginning of the file like the other bash files but it does not solve the problem.
>
> Any idea on how to fix this ?
>
> First time I get the win build working before the linux build :-)

It looks like

https://github.com/OpenSmalltalk/opensmalltalk-vm/blob/Cog/deploy/pharo/filter-exec.sh

doesn't have the #!/bin/bash.

HTH,
Alistair
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Linux Travis VM builds not uploading

Clément Bera-4
 


On Tue, Mar 13, 2018 at 4:34 PM, Alistair Grant <[hidden email]> wrote:

Hi Clément,

On 13 March 2018 at 16:15, Clément Bera <[hidden email]> wrote:
>
> Hi all,
>
> it seems the linux vm builds do not upload the build artifact to the websites due to this error:
> ./filter-exec.sh: 15: ./filter-exec.sh: [[: not found
> ./filter-exec.sh: 15: ./filter-exec.sh: [[: not found
>
> Based on google, it seems it does execute the file with bash.
>
> I added #!/bin/bash at the beginning of the file like the other bash files but it does not solve the problem.
>
> Any idea on how to fix this ?
>
> First time I get the win build working before the linux build :-)

It looks like

https://github.com/OpenSmalltalk/opensmalltalk-vm/blob/Cog/deploy/pharo/filter-exec.sh

doesn't have the #!/bin/bash.


Right, I added to the filter-exec.sh in deploy but I also need to do it in pharo/deploy.

Sorry got confused both files have the same name.
 
Thanks

HTH,
Alistair



--
Clément Béra
Pharo consortium engineer
https://clementbera.github.io/
Bâtiment B 40, avenue Halley 59650 Villeneuve d'Ascq
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Linux Travis VM builds not uploading

gcotelli
 
I think is better to use #!/usr/bin/env bash

https://en.wikipedia.org/wiki/Env

On Tue, Mar 13, 2018 at 12:45 PM, Clément Bera <[hidden email]> wrote:
 


On Tue, Mar 13, 2018 at 4:34 PM, Alistair Grant <[hidden email]> wrote:

Hi Clément,

On 13 March 2018 at 16:15, Clément Bera <[hidden email]> wrote:
>
> Hi all,
>
> it seems the linux vm builds do not upload the build artifact to the websites due to this error:
> ./filter-exec.sh: 15: ./filter-exec.sh: [[: not found
> ./filter-exec.sh: 15: ./filter-exec.sh: [[: not found
>
> Based on google, it seems it does execute the file with bash.
>
> I added #!/bin/bash at the beginning of the file like the other bash files but it does not solve the problem.
>
> Any idea on how to fix this ?
>
> First time I get the win build working before the linux build :-)

It looks like

https://github.com/OpenSmalltalk/opensmalltalk-vm/blob/Cog/deploy/pharo/filter-exec.sh

doesn't have the #!/bin/bash.


Right, I added to the filter-exec.sh in deploy but I also need to do it in pharo/deploy.

Sorry got confused both files have the same name.
 
Thanks

HTH,
Alistair



--
Clément Béra
Pharo consortium engineer
https://clementbera.github.io/
Bâtiment B 40, avenue Halley 59650 Villeneuve d'Ascq


Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Linux Travis VM builds not uploading

Clément Bera-4
 


On Tue, Mar 13, 2018 at 4:59 PM, Gabriel Cotelli <[hidden email]> wrote:
 
I think is better to use #!/usr/bin/env bash

https://en.wikipedia.org/wiki/Env


I heard about that, but all the different bash script use  #!/bin/bash.

I prefer to be consistent, so either we patch them on the whole repository, or I keep  #!/bin/bash on all.

 
On Tue, Mar 13, 2018 at 12:45 PM, Clément Bera <[hidden email]> wrote:
 


On Tue, Mar 13, 2018 at 4:34 PM, Alistair Grant <[hidden email]> wrote:

Hi Clément,

On 13 March 2018 at 16:15, Clément Bera <[hidden email]> wrote:
>
> Hi all,
>
> it seems the linux vm builds do not upload the build artifact to the websites due to this error:
> ./filter-exec.sh: 15: ./filter-exec.sh: [[: not found
> ./filter-exec.sh: 15: ./filter-exec.sh: [[: not found
>
> Based on google, it seems it does execute the file with bash.
>
> I added #!/bin/bash at the beginning of the file like the other bash files but it does not solve the problem.
>
> Any idea on how to fix this ?
>
> First time I get the win build working before the linux build :-)

It looks like

https://github.com/OpenSmalltalk/opensmalltalk-vm/blob/Cog/deploy/pharo/filter-exec.sh

doesn't have the #!/bin/bash.


Right, I added to the filter-exec.sh in deploy but I also need to do it in pharo/deploy.

Sorry got confused both files have the same name.
 
Thanks

HTH,
Alistair



--
Clément Béra
Pharo consortium engineer
https://clementbera.github.io/
Bâtiment B 40, avenue Halley 59650 Villeneuve d'Ascq






--
Clément Béra
Pharo consortium engineer
https://clementbera.github.io/
Bâtiment B 40, avenue Halley 59650 Villeneuve d'Ascq