Oracle connection problem

Previous Topic Next Topic
 
classic Classic list List threaded Threaded
5 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Oracle connection problem

Claudio-2
Hello, Trying to establish a connection to an Oracle DB, I get the
following error message:
The class Glorp.OraclePlatform or parcel OracleEXDI could not be
loaded.
Any help will be appreciated!
Thanks!
    Claudio
WebVelocity 1.1
Mac OS X 10.6.4

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "WebVelocity" group.
To post to this group, send email to [hidden email].
To unsubscribe from this group, send email to [hidden email].
For more options, visit this group at http://groups.google.com/group/webvelocity?hl=en.

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: Oracle connection problem

Michael Lucas-Smith-2
Is this for source code management (a repository) or is this for your active record connection?

Michael

On Oct 8, 2010, at 11:56 AM, Claudio wrote:

> Hello, Trying to establish a connection to an Oracle DB, I get the
> following error message:
> The class Glorp.OraclePlatform or parcel OracleEXDI could not be
> loaded.
> Any help will be appreciated!
> Thanks!
>    Claudio
> WebVelocity 1.1
> Mac OS X 10.6.4
>
> --
> You received this message because you are subscribed to the Google Groups "WebVelocity" group.
> To post to this group, send email to [hidden email].
> To unsubscribe from this group, send email to [hidden email].
> For more options, visit this group at http://groups.google.com/group/webvelocity?hl=en.
>

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "WebVelocity" group.
To post to this group, send email to [hidden email].
To unsubscribe from this group, send email to [hidden email].
For more options, visit this group at http://groups.google.com/group/webvelocity?hl=en.

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: Oracle connection problem

Michael Lucas-Smith-2
In reply to this post by Claudio-2
Oh one more question. You're on MacOSX, do you have the oracle intel 32bit drivers installed? in a place where WV will be able to dylink to it?

Michael


On Oct 8, 2010, at 11:56 AM, Claudio wrote:

> Hello, Trying to establish a connection to an Oracle DB, I get the
> following error message:
> The class Glorp.OraclePlatform or parcel OracleEXDI could not be
> loaded.
> Any help will be appreciated!
> Thanks!
>    Claudio
> WebVelocity 1.1
> Mac OS X 10.6.4
>
> --
> You received this message because you are subscribed to the Google Groups "WebVelocity" group.
> To post to this group, send email to [hidden email].
> To unsubscribe from this group, send email to [hidden email].
> For more options, visit this group at http://groups.google.com/group/webvelocity?hl=en.
>

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "WebVelocity" group.
To post to this group, send email to [hidden email].
To unsubscribe from this group, send email to [hidden email].
For more options, visit this group at http://groups.google.com/group/webvelocity?hl=en.

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: Oracle connection problem

Claudio-2
Hello Michael, Thanks for answer!
This is for my active record connection... and not, I don't have
oracle drivers installed, I don't know what to install...
Tks!

On Oct 8, 4:06 pm, Michael Lucas-Smith <[hidden email]>
wrote:

> Oh one more question. You're on MacOSX, do you have the oracle intel 32bit drivers installed? in a place where WV will be able to dylink to it?
>
> Michael
>
> On Oct 8, 2010, at 11:56 AM, Claudio wrote:
>
>
>
> > Hello, Trying to establish a connection to an Oracle DB, I get the
> > following error message:
> > The class Glorp.OraclePlatform or parcel OracleEXDI could not be
> > loaded.
> > Any help will be appreciated!
> > Thanks!
> >    Claudio
> > WebVelocity 1.1
> > Mac OS X 10.6.4
>
> > --
> > You received this message because you are subscribed to the Google Groups "WebVelocity" group.
> > To post to this group, send email to [hidden email].
> > To unsubscribe from this group, send email to [hidden email].
> > For more options, visit this group athttp://groups.google.com/group/webvelocity?hl=en.

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "WebVelocity" group.
To post to this group, send email to [hidden email].
To unsubscribe from this group, send email to [hidden email].
For more options, visit this group at http://groups.google.com/group/webvelocity?hl=en.

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: Oracle connection problem

Michael Lucas-Smith-2
Yeah I've never installed the oracle client drivers on my mac either - there must be some documentation on oracles website somewhere. Let us know how it goes.

Michael

On Oct 8, 2010, at 12:45 PM, Claudio wrote:

> Hello Michael, Thanks for answer!
> This is for my active record connection... and not, I don't have
> oracle drivers installed, I don't know what to install...
> Tks!
>
> On Oct 8, 4:06 pm, Michael Lucas-Smith <[hidden email]>
> wrote:
>> Oh one more question. You're on MacOSX, do you have the oracle intel 32bit drivers installed? in a place where WV will be able to dylink to it?
>>
>> Michael
>>
>> On Oct 8, 2010, at 11:56 AM, Claudio wrote:
>>
>>
>>
>>> Hello, Trying to establish a connection to an Oracle DB, I get the
>>> following error message:
>>> The class Glorp.OraclePlatform or parcel OracleEXDI could not be
>>> loaded.
>>> Any help will be appreciated!
>>> Thanks!
>>>    Claudio
>>> WebVelocity 1.1
>>> Mac OS X 10.6.4
>>
>>> --
>>> You received this message because you are subscribed to the Google Groups "WebVelocity" group.
>>> To post to this group, send email to [hidden email].
>>> To unsubscribe from this group, send email to [hidden email].
>>> For more options, visit this group athttp://groups.google.com/group/webvelocity?hl=en.
>
> --
> You received this message because you are subscribed to the Google Groups "WebVelocity" group.
> To post to this group, send email to [hidden email].
> To unsubscribe from this group, send email to [hidden email].
> For more options, visit this group at http://groups.google.com/group/webvelocity?hl=en.
>

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "WebVelocity" group.
To post to this group, send email to [hidden email].
To unsubscribe from this group, send email to [hidden email].
For more options, visit this group at http://groups.google.com/group/webvelocity?hl=en.

Loading...