Re: Faster_connection_makes_system_unrespons ive_(WAS:_Re:__Swazoo_2.2beta_show_impressive_pe rformance_for_large_file_uploading)

Previous Topic Next Topic
 
classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: Faster_connection_makes_system_unrespons ive_(WAS:_Re:__Swazoo_2.2beta_show_impressive_pe rformance_for_large_file_uploading)

Janko Mivšek
S.J.Chun wrote:

> Hmm, it seems that I write too many messages :-)
>
> I found another interesting thing(which seems good for me). Only on windows, this problem
> occurs. Which means that on other platform like Linux or Mac OS X, I can upload 2 or more
> files concurrently but the system does not show any noticeable problem. And interesting part
> is that also on windows, if I run squeak as a headless application or as a service application,
> it does not make the system unresponsive. It seems that my previous problem is related to
> scheduling on Windows.
>
> So, it seems that I could make my file upload/download server using Squeak + Swazoo without
> big problems.
>
> Thank you. I hope my tons of messages can help anyone who might have same kind of problem
> like me.(If not, I'm sorry for many uninteresting posts from me).

Thank goes to you first and foremost and reporting all experiences you
had is very worthwhile. Your experience shows possible problems with
Swazoo on Squeak on Vista (or Windows in general) when image runs
headfull, is that true?

So, what's now a difference if you run headless or headfull, when Squeak
GUI doesn't work at all anyway?


JAnko



>
> ----- Original Message -----
>    From: "S.J.Chun" <[hidden email]>
>    To: Swazoo Development Discussions <[hidden email]>, Janko Mivšek <[hidden email]>
>    Sent: 08-07-29 14:05:31
>    Subject: [Swazoo-devel] Faster_connection_makes_system_unrespons ive_(WAS:_Re:__Swazoo_2.2beta_show_impressive_pe rformance_for_large_file_uploading)
>
>   As my previous messages said, with faster network connection attached,
> the system become unresponsive even with single file upload(100Mbit/1000Mbit).
>
> I suspect that squeak cannot process this input stream faster enough or swazoo
> cannot process. Even my laptop does not have faster disk drive it is not accessed
> continuously so I don't think slow disk makes problem.
>
> How can I improve current situation, are there any parameter to be modified?
>
> Thank you in advance.
> -------------------------------------------------------------------------
> This SF.Net email is sponsored by the Moblin Your Move Developer's challenge
> Build the coolest Linux based applications with Moblin SDK & win great prizes
> Grand prize is a trip for two to an Open Source event anywhere in the world
> http://moblin-contest.org/redirect.php?banner_id=100&url=/
> _______________________________________________
> Swazoo-devel mailing list
> [hidden email]
> https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/swazoo-devel
>

--
Janko Mivšek
AIDA/Web
Smalltalk Web Application Server
http://www.aidaweb.si

-------------------------------------------------------------------------
This SF.Net email is sponsored by the Moblin Your Move Developer's challenge
Build the coolest Linux based applications with Moblin SDK & win great prizes
Grand prize is a trip for two to an Open Source event anywhere in the world
http://moblin-contest.org/redirect.php?banner_id=100&url=/
_______________________________________________
Swazoo-devel mailing list
[hidden email]
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/swazoo-devel
Loading...