Strange behaviour when commit+push with Iceberg

Previous Topic Next Topic
 
classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Strange behaviour when commit+push with Iceberg

Julien
Hello,

Sometimes, when I do « commit and push » with Iceberg, I got this strange behaviour (see1st screenshot).

I **must** interrupt the process to stop this madness. Then, I get even weirder things related to morphic (see the other screenshot).

Then my image come back to a normal state and the commit + push have been performed.

I hope this feedback can be helpful. I understand it may be too abstract description to fix the problem but I can not provide a formal way to reproduce this bug. Nevertheless, I thought I should report this behaviour which is not normal.

Except this, I use Iceberg everyday for my projects now and yet it works well for me (I guess I have the right workflow that avoid problems).


---
Julien Delplanque
http://juliendelplanque.be/phd.html
Doctorant à l’Université de Lille 1
Equipe Rmod, Inria
Numéro de téléphone: +333 59 35 86 40

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Strange behaviour when commit+push with Iceberg

Alistair Grant
Hi Julien,

On 28 November 2017 at 21:34, Julien <[hidden email]> wrote:

> Hello,
>
> Sometimes, when I do « commit and push » with Iceberg, I got this strange
> behaviour (see1st screenshot).
>
> I **must** interrupt the process to stop this madness. Then, I get even
> weirder things related to morphic (see the other screenshot).
>
> Then my image come back to a normal state and the commit + push have been
> performed.

Similar screen corruption has been reported when there are two or more
Morphic UI Processes.

If you open a process browser (world menu -> Tools -> Process
Browser), look for "Morphic UI Process".  Terminate all the processes
that aren't "Morphic UI Process: nil".

Cheers,
Alistair